diumenge, 23 d’octubre del 2011

Actuació de la Banda de Terrassa a Matadepera

Dissabte passat dia 22 d'Octubre, la Banda de Terrassa va actuar a la Plaça de l'hotel del petit municipi del Vallès Occidental

Els components de la formació musical, van reunir-se una hora abans a l'escenari del concert per posar cadires, muntar faristols i acabar de reunir algunes partitures. La gent encuriosida s'anava apropant per escoltar alguns temes.

A les 12 en punt de migdia, el concert va començar. La llevantina va sonar sota un cel emboirat; va seguir-la "la peça trista" Ammerland del gran Jacob de Haan. El sol no volia sortir i el concert va seguir el seu curs; es van anar succeïnt Swing Low, Sweet Chariot, Medley Boleros, la gran peça original de B.E.King i posteriorment cantada per John Lennon Stand by me, Boig per tu del grup català Sau i per tancar la primera part, una barreja de temes del mític grup suec Abba anomenat Abba Gold.

La segona part del concert, es va iniciar amb un sol tímid que sortia per damunt de les teulades de les places del centre del poble. Altre cop va sonar Jacon de Haan, aquesta vegada amb Variazioni in blue, una peça festiva amb canvis de ritme que va donar pas a la Polca d'Ours; en aquesta peça, el director va retirar-se per donar pas al flautista Jaume Castells, que va arranjar la peça per poder tocar-la a la banda, en aquest punt es van sentir nombrosos aplaudiments del públic bocabadat.
Es va prosseguir amb la famosa sardana Moreneta i, tot seguit, Santana va agradar molt als assistents.
La penúltima peça que va sonar, va ser Hootenanny, descoberta gràcies a la Banda de Matedepera fa uns anys i que la Banda de Terrassa té sempre al seu repertori. Els solistes van anar aixecant-se a mida que els tocava el torn. L'actuació va finalitzar amb Els segadors, l'himne nacional de Catalunya.
Els assistents, van demanar un bis de Hootenanny i així es va tocar.

Propera parada: Dissabte 10 de desembre a l'Auditori Municipal de Terrassa. Us hi esperem a tots i totes!

1 comentari: