dimarts, 11 d’octubre del 2011

Fes córrer la veu! La Banda de Terrassa inicia temporada amb les piles carregades

La Banda de Terrassa és un conjunt de músics de totes les edats que té com a objectius tocar tot tipus de repertoris, la convivència entre els seus membres tot i les diferències d'edat i el foment de les ganes d'aprendre i alhora passar-ho bé.

Hi va haver un moment en que la Banda va comptar amb molt pocs músics, cosa que no va fer desaparèixer les ganes dels seus components més fidels. El projecte va seguir endavant amb la mateixa il·lusió de sempre. Per aquesta banda hi han passat directors i directores de renom com ara Toni Vidal, Meritxell Carbonell i actualment, el també professor de música del Conservatori de Terrassa, Xavier Casademunt.

La Banda, assaja tots els divendres al Conservatori de Terrassa, que cedeix un espai. Allà s'hi troben tots els seus membres i de 10 a 12 de la nit, repassen els temes per als propers concerts o seleccionen futuribles obres per a propers espectacles. Hi pot accedir qualsevol persona, ja tingui estudis de música o no, el que si que es demana és un mínim coneixement de notes, ritmes i de l'instrument.. L'important són les ganes i l'entusiasme que s'hi posin. Aquest nou curs, la Banda ja té entre 30 i 40 membres i segueix creixent.

Hi podem trobar tota mena d'instruments de vent i percussió: clarinets, clarinet baix, oboès, corn anglès, flautes travesseres, flautí, saxos de tota mena, trompetes, trombons, trompes, tuba, bateria, plats... Així que si t'agrada la música i creus que ens pots ajudar i alhora passar-t'ho bé i créixer com a músic, vine qualsevol divendres a la nit i prova-ho, no te'n penediràs!

Cal recordar que la Banda ja té alguns concerts previstos per aquest nou curs, el primer serà el proper dissabte dia 22 d'Octubre a Matadepera, a la Plaça de l'Hotel. Pel que fa a programació, cal destacar per sobre de tot, el concert de Nadal que oferirem el dia 10 de Desembre a l'Auditori Municipal de Terrassa a les 21:00 hores en motiu del 10è aniversari de l'Entitat. El preu de l'entrada serà de 9 euros i es podran escoltar obres tant variades com Carmen de Bizet o Els Miserables. La segona part constarà de peces nadalenques d'ara i d'abans.

Animo a tothom a que participi d'aquest projecte, que puc confirmar com a membre de la Banda, que omple molt i crea il·lusió tant per a grans com a petits. Benvinguts a la Banda de Terrassa. Fes córrer la veu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada