dissabte, 15 d’octubre del 2011

7a. Setmana Mundial de la Lactància Materna

Aquest matí a les 11, s'ha donat el tret de sortida al tancament de la 7a. Setmana Mundial de la Lactància Materna a Terrassa

Aquesta activitat ha tingut lloc a la ciutat de l'onze al quinze d'aquest mes d'octubre amb 3 dies d'activitats; Dimarts dia 11 hi va haver lla lectura de Besa'm, estima'm, canta'm... Explica'm un conte; Dijous dia 13 hi va haver una Xerrada-col·loqui - Lactància materna, parlem-ne? i finalment avui dissabte, s'ha fet l'acte de cloenda al centre de la ciutat.
L'acte d'avui s'ha concentrat a la Plaça Vella, on hi havia una petita carpa amb tot tipus d'informació sobre les dues entitats que l'organitzen; l'associació Do de mare i Acaronar. Per als més petits, hi ha hagut animació infantil a càrrec de lluís Atcher. Els nens han gaudit d'una hora d'animació on han ballat al ritme de la guitarra de l'animador.
La Setmana Mundial de la Lactància Materna, s'acostuma a celebrar a l'Agost a la resta d'Europa, però a Espanya, com que és un període habitualment estiuenc, la festa es posposa fins al mes d'Octubre.

L'associació Do de mare, és un espai on es poden compartir les viències de les mares, parelles o famílies que fan referència a la lactància. També s'hi plantegen dubtes i entre tots, intenten ajudar-se al màxim. Es reuneixen cada dillun de 18 a 19:30 de la tarda, al Casal del barri de Sant Pere de Terrassa.
L'altre entitat organitzadora de la festa, és el grup de suport a l'alletament matern Acaronar, membre de les Federacions Catalana i espanyola de Grups de Suport a la Lactància. Ofereixen espais de trobada i d'intercanvi. Busquen solucions, aclareixen dubtes i comparteixen experiències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada