Es tracta de l'exposició de fotografies de gran format fetes per diferents fotògrafs d'arreu del món on es mostra l'aigua en cinc casos diferents:
-La fresca present
-Les aigües ferides
-L'aigua emboscada
-L'aigua, essència, tasques i destreses
-Les edats de l'aigua. El llapis del temps
El cartell que promociona l'exposició, ens presenta un elefant nedant i és també una de les fotografies de l'exposició; Paquiderm de les illes Andaman, Bengala, Índia, d'Olivier Blaise, una vertadera obra d'art.
Una de les obres que més m'ha cidat l'atenció ha estat l'anomenada Atol de Male, d'Stéphane Frances.
En la seva fotografia ens mostra l'aigua dels oceans. El fotògraf en diu que com ja sabem, els oceans ocupen el 70% de la superfície del nostre planeta i acullen el 97,5% de l'aigua de tot el planeta terra. A aquesta immensitat de líquid salat corresponen les formacions coral·lines. Aquestes colònies d'éssers vius, superen en superfície, alçada i volum, la totalitat dels edificis que els éssers humans han edificat en el decurs de la història.
I, per últim, l'obra que m'ha fet reflexionar més i m'ha fet més impressió ha estat Buscadors de robins, Cambotja, d'Yves Gellie Hoaqui. Aquesta fotografia ens mostra l'aigua enfangada i contaminada i un petit grup de tres persones treballant en unes condicions infrahumanes. Impressionant.
Cal remarcar que les fotografies són fotografies dels originals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada