dissabte, 5 de novembre del 2011

Comencen les activitats multiesportives per a nenes i nens de 1r. i 2n. de primària

Avui dissabte dia 5 de Novembre han començat les jornades multiesportives del Consell Esportiu del Vallès Occidental. Aquestes activitats esportives estan dirigides als prebenjamins, és a dir, a tots aquells nens i nenes que cursin entre 1r. i 2n. de primària.
La idea de les activitats és que els nens no s'especialitzin en un esport concret, sinó que al llarg dels tres trimestres que dura aquesta iniciativa, tots practiquin futbol, handbol i bàsquet i així quan creixin, puguin triar quin esport volen seguir practicant perquè els ha agradat més. Hi participen equips de totes les escoles de Terrassa i rodalies.

Quines activitats es faran?
Aquest primer trimestre, l'activitat que toca aprendre és el minifutbol, el segon serà el minihandbol i s'acabarà amb el minibàsquet. Hi haurà un dia exclusiu per al minivoleibol. A part d'aquests quatre esports d'equip, es practicaran també 4 activitats esportives individuals: atletisme, cross, natació i orientació.
Durant aquestes jornades, les escoles jugaran entre elles sense marcador final ni classificacions ni punts i amb un àrbitre-monitor que controlarà l'activitat.
Finalment, en acabar totes les jornades, es farà una trobada amb tots els participants el dia 26 de Maig.

Nou reglament!

Aquests partits tindran a més a més, una nova normativa:
  • 4 parts de 8 minuts cadascuna
  • No hi haurà porters
  • Es jugarà amb 4 porteries per camp (2 per a cada equip)
  • No es podrà marcar gol fora de la línia d'àrea indicada
  • Si es produeix un penal, u njugador rival pot situar-se entre les dues porteries, el xutador al punt de penal, i la resta de jugadors a la línia del centre del camp. El penal no podrà ser xutat directament, hi haurà d'haver un toc previ.

Aquest matí al Pavelló de Sant Llorenç de Terrassa, ha tingut lloc la primera jornada de les activitats amb 12 partits disputats.
El proper dissabte us esperem a tots al camp de futbol de Les Arenes a les 9 del matí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada