diumenge, 15 de gener del 2012

Nova programació cultural de l'Auditori Municipal de la ciutat

El passat divendres dia 13 de Gener, es va presentar la Nova Temporada d'actuacions que tindran lloc a l'Auditori Municipal de Terrassa des del mes de Gener fins al mes de Juny del present any 2012

Aquest 2012, la temporada cultural de l’Auditori presenta una novetat; per tal de poder triar els espectacles als que es vol assistir, s’han agrupat en diferents cicles musicals. Tot i això, ja hi havia alguns cicles com ara el de l’Orquestra de Cambra de Terrassa o el Cicle de Concert de l’Emm-Conservatori de Terrassa. Destaquen especialment les actuacions de La North Shore HIgh School d'EEUU i el Concert d'aniversari que faran els professors de l'entitat musical de la ciutat.

A aquests i d’altre cicles, la Casa de la Música n’hi ha introduït un de nou: Concerts per a petits i grans, destinada al públic familiar. En destaquen els espectacles L'ou ferrat i Landry el rumbero.
La Casa de la Música s'encarrega també de portar artistes coneguts com Elena, Marc Parrot o la cantautora Maria Coma.
Un altre cicle que podrà descobrir-se properament és el de Músiques del cor, destinat al cant coral en les seves diverses vessants. Hi actuaran La Coral de l'IES Torre del Palau de Terrassa i el Cor de veus mixtes del Conservatori entre d'altres.
En aquesta primera edició del cicle, hi haurà la representació de dues de les formacions més importants del país: la Polifònica de Puig-Reig i el Lieder Càmera.

De la mateixa manera, els amants de la música de cambra tindran també el seu petit racó a l’auditori amb el cicle Les Cambres de l’Auditori.

I per últim, s’ha incorporat el cicle de Música en escena, un conjunt de concerts on la part escénica prendrà gran protagonisme: teatre musical, cabaret operístic, sarsuela de “butxaca”, recitals de dansa en petit format…


Així que ja sabeu què heu de fer, fer cultura a la ciutat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada