diumenge, 8 de gener del 2012

Els Reis d'Orient són austers amb la ciutat de Terrassa... però les rebaixes arriben amb descomptes impressionants!

El passat dijous dia 5 de Gener va tenir lloc a Terrassa la Cavalcada de Reis 2012. La rua va sortir, com sempre, des de l'Escola Pia de Terrassa i va recórrer les principals vies de la ciutat fins arribar a l'Ajuntament

Tot va començar a dos quarts de set de la tarda amb molt de vent i molt de fred. Com sempre, els punts àlgids van ser la Rambla d'Egara, l'Ajuntament de la ciutat i el centre. Ses Majestats els Reis d'Orient però, com tot, van patir retallades, des de la quantitat de caramels, a decoració i quantitat de carrosses. Les carrosses estaven menys decorades que altres anys i el seu nombre es va reduir moltíssim per culpa de la greu crisi econòmica que també està afectant a la ciutat.
Tot i això, els més petits de la ciutat van gaudir de la cavalcada i se'n van anar a dormir ben d'hora per llevar-se tant aviat com sortís el sol i desembolicar així els regals que els havien portat Ses Magestats.

Aquest any i tots els altres, però, el que espera molta gent és el dia 7 de Gener, l'inici de les famoses Rebaixes d'hivern. En temps de crisi, no és d'extranyar. La campanya nadalenca de compres de Nadal no ha estat gaire satisfactòria per al petit comerç de la ciutat i és per això que els venedors esperen que amb les rebaixes, es recuperi una mica el consum i la mala temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada