dissabte, 21 de gener del 2012

El trompetista terrassenc Josep Maria Farràs a l'Aula de Música

El proper dijous dia 26 de Gener, el reconegut trompetista terrassenc Josep Maria Farràs oferirà una Master Class a les 19:30 a l'Auditori de l'Aula de Música de Terrassa

L'acte serà gratuït però les places són limitades. Si us interessa i us hi voleu apuntar enviant un correu electrònic a www@aulademusicadeterrassa.com o dirigint-vos directament a la recepció de l'escola al Carrer Arquímedes número 221. Com a última alternativa, podeu solicitar la vostra plaça per telèfon trucant al 93 733 23 65.

Per anar fent boca, us recordaré la figura del magnífic trompetista.

Josep Maria Farràs va néixer a Terrassa l’any 1943. És un jazzman que es va formar al Club de Jazz Amics de les Arts i joventuts Musicals de la ciutat. Destaca sobretot per la sonoritat del seu instrument, la trompeta, la seva potència i una versatilitat estilística que li ha permès actuar amb grup com La Locomotora Negra, la Vella Diexeland i últimament, amb el fenomen jazzístic de Catalunya, el Joan Chamorro&Andrea Motis grup. Tot i això, amb el que destaca més és amb la improvisació. Està considerat un dels millors trompetistes del país.

Actulament és el propietari de la botiga de música Farràs, situada al centre de la ciutat.

Fotografia de Josep Maria Farràs tocant al Festival de Jazz de Manlleu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada